De muziek in deze trailers zijn live opnames.


Metamorphosis

Theatervoorstelling
2016

Metamorphosis is een multidisciplinaire voorstelling van Mime Wave, een theatercollectief van Oekra´ense en Nederlandse artiesten met Anastasiia Liubchenko en Thijs Felperlaan als basis en creatief leiders. Ge´nspireerd op persoonlijke ervaringen van de Oekra´ense artiesten met de oorlog en corruptie in hun land. Metamorphosis is de opvolger van Influence, een voorstelling uit 2015 over de impact van politieke gebeurtenissen in je vaderland op je dagelijkse leven en emotionele staat.

De muziek wordt live gespeeld door Thijs en Mario. Het is voor het eerst dat ze als 'Mariothijs' live op een podium spelen hoewel ze daarvoor wel in andere samenstelling vaak samen live hebben gespeeld. Thijs speelt in deze opstelling gitaar met effectpedalen, drums. Mario speelt electrische piano en synthesizer. Met een uitgebreid looppedaal kunnen ze live meerdere lagen toevoegen om zo een groots en een sferisch geluid te creŰren.
Metamorphosis is gespeeld in Kiev, Vinnitsja, Ivano-Frankivsk en Rivne in Oekra´ne en Lublin in Polen. Komende speeldata zijn in april 2016 in Amsterdam, Zwolle en Haarlem in Nederland.


Alle speeldate kunt u hier vinden: www.mimewave.com/agenda.html